Infinity Bonus

Global Domains siki çalisan aylik ödemelerini üzenli yapan ortaklarina bir sans sunmaktadir.Bizzat 10 kisiye referans olursaniz ve bu insanlarinda 10 ar kisiye referans olmasini saglarsaniz ekibinizde 5000 kisi oldugu an infinity bonusa hak kazanirsiniz ve artik bir altinizda infinity bonus kazanmis birisine kadar sinirsiz tüm siralarinizdan para kazanirsiniz...Bu demek olur ki 10 20 30. siralarinizdan da 1 er dolar komisyon alacaksiniz...Düzenli bir çalismayla infinity bonusu kazanmaniz 5 ila 6 ay sürecektir.

Acil paraya ihtiyacim var 2 ya da 3 ay bekleyemem ne yapmaliyim?
Her hafta 5 kisi kaydederek bir ikramiye kazaniyorsunuz ve bu ikramiyeler 5 kişi için 100$.Örneğin bir hafta içinde 20 kişi kaydettiğiniz zaman 400$ kazanıyorsunuz ve bu para sadece bonus. Asil kazanciniz bir kaç ay sonra büyüyen ekibiniz sayesinde alacaginiz binlerce dolardir.....
Bu isin gerçek olup olmadigini ögrenmeniz için tek yol denemenizdir.Bu da ücretsiz oldugu için baslayip bir kaç gün inceleyebilir ve inanmazsaniz iptal ettirebilirsiniz. Ancak kazancin gerçek olabilecegini düsünüyor ama kendinizin kazanacagina inanamiyorsaniz okumaya devam edin lütfen.

continues>>> click (entradas antiguas)